Am mai scris cateva articole pe tema iPhone 12 si aproape ca am ignorat lansarile facute de Samsung. Asta pentru ca folosesc un iPhone 7 in momentul acesta, si astept 12-ele ca painea calda. Va invit sa cititi mai jos ultimele zvonuri despre iPhone 12 fiindca pare sa se contureze un model chiar interesant.

Ecran

Unul dintre principalele noutati (posibile) ale urmatorului model este ecranul variabil de pana la 120 Hz. Un ecran similar a existat pe iPad Pro, modelul din 2017.

Camere

Pe partea de camere, se zvoneste ca va avea 3x zoom optic si un FaceID mai bun, permitandu-i astfel sa fie deblocat din mai multe unghiuri.

La anul Apple se pregateste sa lanseze Apple Glasses mizand din ce in ce mai mult pe realitatea augmentata. Posibil ca anul acesta camerele sa aiba mai multe optiuni din zona de AR, spre care acestia se indreapta cu pasi rapizi.

Conectivitate

Pe partea de conectivitate, desi in articolele trecute am spus ca e posibil sa nu vedem 5G deoarece Apple asteapta de obicei pana ce lucrurile noi sunt deja adoptate in masa pana sa iasa pe piata cu o optiune similara, pare ca il vom avea totusi.

Dimensiune

In ceea ce priveste dimensiunea noilor modele, posibil sa avem asa:

  • iPhone 12 5.4 inch
  • iPhone 12 6.1 inch
  • iPhone 12 Pro 6.1 inch
  • iPhone 12 Pro Max 6.7 inch

Stocare

Spatiul de stocare incepe de la 128Gb, ceea ce inseamna ca minimul, chiar si pentru cea mai “slaba” varianta va fi de 128 gb, desi, asa cum ne-a obisnuit Apple in ultimii ani, probabil cel mai slab model va primi 64 de gb iar celelalte 128.

*poza articolului este preluata de pe site-ul go4it.ro